Перейти к основному содержанию

Winkelmedewerker (Koopjeshoek en duurzaamheid)

Son, Северный Брабант - Изучите местоположение Социальная ответственность полная занятость

Описание вакании

Wie je bent

Wil jij je inzetten om om samen met ons team de retourstromen te optimaliseren en zo bij te dragen aan een beter milieu? Wij zoeken een part time collega's voorminimaal 24- 28 uur maar ook fulltime collega's voor 32-36 uur per week voor onze afdeling Circular Hub (voorheen de koopjeshoek) die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR…. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan. Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA.

Je bent:
-Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk 'achter de schermen'.
-een teamplayer, weet van aanpakken en kan goed prioriteiten stellen, ook (juist!) als het erg druk is.
-in staat om fysiek werk te leveren (o.a. meubels in elkaar zetten en matrassen tillen)
-Commercieel, hebt verkoopervaring en krijgt energie van contact met klanten.
-24-36 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar; zowel overdag als in de avonden en in het weekend. Je hebt altijd per maand 2 weekenden vrij.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als medewerker Green Recovery heb je de taak om retourartikelen van IKEA een zo optimaal mogelijke tweede bestemming te geven. Je neemt artikelen in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor verkoop. Tijdens dit proces bewaak je productkwaliteit, rapporteer je afwijkingen en doet aanbevelingen. Artikelen die verkocht gaan worden in de Circulair Hub (voorheen de koopjeshoek) presenteer je zo optimaal mogelijk aan onze klanten en je organiseert de verkoop ervan. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse afdelingsadministratie en het samen met je collega's coördineren van de werkzaamheden.

Daarnaast ben je in de Circular Hub ook bezig met het her-verpakken van producten en het opbouwen van meubelen voor de verkoop. Je analyseert de oorzaken van frequent retour gebrachte artikelen en kunt deze informatie indien gewenst in ons computersysteem verwerken. Je hebt nauw contact met alle afdelingen in onze winkel en controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Verder verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de Circulair Hub.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medeweker green recovery en krijg op basis van een 36-urige werkweek:

- een brutomaandsalaris tussen de € 1800 en € 2200 op basis van 36 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
- een dertiende maand en 8% vakantiegeld.
- een bonusregeling.
- een extra toeslag boven op het basissalaris van minimaal 25% en maximaal 100% voor werken in de avond of het weekend.
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
- diverse regelingen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan transitieverlof en gelijk (100% doorbetaald) geboorteverlof ongeacht de samenstelling van je gezin. Want bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn.
- eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

Met kleine stappen een groot verschil
Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer vóór 26 juli. Daarna:

1.bellen we je binnen 3 werkdagen voor een korte kennismaking.
2.heb je een kennismakingsgesprek met Danielle Janssen, Teammanager Green Recovery en een andere Sales Teammanager
3.heb je optioneel een meeloopmiddag.
4.vanuit daar hoor je direct of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marielle Nieuwenhuizen, Recruiter & Sourcing specialist weten via 0683781996 of marielle.nieuwenhuizen@ingka.ikea.com.
Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.