Перейти к основному содержанию

Vakantiekracht logistiek medewerker

Hengelo, Оверайссел - Изучите местоположение Логистика частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben je minimaal vier weken beschikbaar in de periode 1 juli tot en met 31 augustus? Bij IKEA in Hengelo zoeken we vakantiekrachten voor de afdeling Logistiek. Deze vakantiebaan is voor 12 tot 24 uur per week, zodat je nog voldoende tijd over voor andere activiteiten in de zomer. Het zou ook fijn zijn als je in september ons kunt helpen in de avonden en de weekenden.

Je werktijden bij de afdeling Logistiek zijn van de vroege ochtend 6 uur tot de late avond en er wordt ook in het weekend gewerkt. Goed om te weten: er gelden toeslagen op verschillende momenten in de avonden en het weekend, die op kunnen lopen tot 100%. Klinkt goed? Lees snel verder en reageer.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent in de periode van 1 t/m 31 augustus beschikbaar en gaat niet meer dan 2 weken op vakantie in de periode van 1 juli tot en met 22 augustus.
-Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk.
-Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is
-Je bent niet vies van fysiek werken en houdt van je handen uit de mouwen steken. 
-Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
-Je bent flexibel inzetbaar; zowel doordeweeks en in het weekend.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker van IKEA ben je verantwoordelijk voor de best mogelijke klantervaring, die je kan bieden. Bij de afdeling Logistiek zorg je ervoor dat de producten op de juiste manier bijgevuld worden, dit betekent netjes en veilig. Met name zal je dit fysieke klusje tussen 6 en 10 uur in de ochtend doen. Je werkt in een stevig tempo en zorgt ervoor dat de winkel klaar is om de klanten te begroeten. Overdag bestaan de werkzaamheden vooral uit orders picken. Eventueel avondproces aanvullen: Als je in de avond werkt, zal je rond 18 uur beginnen met het lopen van de bestelde orders van onze klanten, die thuisbezorgd moeten worden. Na 22 uur, zal je helpen met de voorbereiding van het vulproces wat de volgende ochtend om 5 uur weer begint.

ONS TEAM BINNEN IKEA

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.





WAT VERDER BELANGRIJK IS

In de weken dat jouw collega’s genieten van een welverdiende vakantie, is dit het moment waarop jij kan laten zien, waarom je geschikt bent als medewerker van IKEA. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten:

-Een bruto uurloon van minimaal € 10,89,- (vanaf 21 jaar)
-Toeslagen op vroege ochtenden, avonden en weekenden die kunnen oplopen tot wel 100%.
-Je werkt in een gezellig team met leuke collega’s 
-Een eventueel contract na de zomerperiode als het werken bij IKEA van beide kanten goed bevallen is.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in een van deze rollen? Fantastisch! Upload je CV en vul het vragenformulier wat bij deze vacature hoort in. Hierin staan o.a. vragen over de weken, dagen en tijden waarop je kan werken. En willen we graag wat meer weten over je motivatie om te werken bij IKEA Hengelo.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!