Перейти к основному содержанию

Stage Visual Merchandise / Interior Design / Graphic en/of Interieurbouw

Heerlen, Лимбург - Изучите местоположение Дизайн интерьеров Intern

Описание ваканииStage Visual Merchandise / Interior Design / Graphic en/of Interieurbouw

*) for this internship we're looking for students that live in the Netherlands and speak Dutch.

WIE JE BENT
Wil jij een stage waarin je de meest mooie woonoplossingen kan presenteren en tegelijkertijd meewerkt aan de groei van een van de leukste woonwarenhuizen in de wereld? Een stage waarbij je jouw passie voor woninginrichting verder kan ontwikkelen en samenwerkt met het inspiratie team van IKEA Heerlen?
IKEA Heerlen heeft binnen haar Communicatie & Interieur Design-afdeling ruimte voor stagiaires op het gebied van Visual Merchandise/ Interior Design/ Graphic en/of Interieurbouw.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en ernaar uitkijkt om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je volgt een relevante opleiding (op MBO niveau 3, MBO niveau 4 of HBO niveau)
- Je werkt graag in een dynamisch omgeving waar geen hetzelfde is;
- Je bent creatief en kan dit goed tot uiting brengen binnen een groot concept. Je kan out-of-the box denken, maar toch de look & feel van IKEA waarborgen;
- Je bent enthousiast, zelfstandig, initiatiefrijk en leergierig!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling Communicatie & Interior Design van IKEA Heerlen. Deze afdeling bestaat uit onder andere Interior Designers, Visual Merchandisers, Graphic Communicatie medewerkers en Handy's (onze handige bouwers die ervoor zorgen dat al onze interieurs en ruimtes in de winkel gebouwd worden). Samen zorgen zij voor een inspirerende en vernieuwde winkel waar klanten graag terugkomen.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met z'n 450 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een stage voor een periode van minimaal 10 weken. Bij voorkeur een stage van minimaal 3 maanden voor in ieder geval 3 dagen per week; Onze voorkeur heeft een langere periode en 4 a 5 dagen per week;
- Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
- Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek van € 340,-;
- Een onvergetelijke tijd!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor IKEA?
- Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren?
- Wat zijn de eisen vanuit school?

Je sollicitatie ontvangen we graag via dit recruitmentsysteem.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!