Перейти к основному содержанию

Teammanager Sales afdeling keukens

Duiven, Гелдерланд - Изучите местоположение Продажи и коммерция полная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie van IKEA in de keukenmarkt.
De keukenafdeling is een hard groeiende afdeling die komend jaar flink gaat worden uitgebreid. Dit om aan de groeiende vraag te voldoen en de bijbehorende doelstellingen te behalen. Verder zijn er voor jezelf ook voldoende doorgroeimogelijkheden binnen IKEA.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond.
-Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
-Je beschikt over leidinggevende ervaring binnen de Retail en bij voorkeur in de keuken branche.
-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken
-Je haalt je energie uit het behalen van commerciële successen
-Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je bent op de werkvloer aanwezig en tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding bereid je een verbetervoorstel voor die je ’s middags in een werkoverleg aan je collega’s presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om de klanten te helpen en je team te coachen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een fulltime contract met een prima salaris. Dit wordt aangevuld met o.a. een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen.
-Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
-Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook. Er zijn interne trajecten om door te groeien naar de functie van Salesmanager.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
-Kun je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
-Beschrijf jouw manier van het managen van een team.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.


Wij kijken uit naar je solliciatie!