Перейти к основному содержанию

Team Manager Sales

Duiven, Гелдерланд - Изучите местоположение Продажи и коммерция полная занятость

Описание вакании

Wie je bent

Ben jij die ondernemende en energieke manager die staat te poppelen om de salesresultaten te verbeteren? Ben jij in staat om, samen met je team, de store te worden met de beste commerciële resultaten?

Heb je passie voor Retail en leidinggeven, ben je ondernemend en heb jij een sterke commerciële drive? Solliciteer dan op deze rol!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je bent een inspirerende coach voor je team, je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
-Je bent in staat en vindt het leuk om jouw team te coachen en te begeleiden tijdens veranderingen.
-Je bent een echte teamspeler.
-Je beschikt over leidinggevende ervaring binnen de Retail, HORECA of in een andere down to earth en resultaatgerichte omgeving.
-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken.
-Je haalt je energie uit het behalen van commerciële successen.
-Je hebt HBO werk en denkniveau
-Je bent flexibel in je werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend, zowel overdag als ‘s avonds).

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In de rol van Team Manager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je begint de dag op de werkvloer om zo samen met je team de focuspunten van de dag te bespreken en ervoor te zorgen dat je afdeling klaar is voor optimale sales. Daarna verdiep je je in cijfers, processen zodat je het optimale resultaat kan neerzetten. Je overlegt veel met je collega's van andere afdelingen (zoals bijvoorbeeld Logistiek en Visual Merchandising) over bijvoorbeeld de juiste productpresentatie, hoe je nieuwe range gaat implementeren en welke aantallen er besteld moeten worden.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Duiven is een van de grootste IKEA winkels van IKEA Nederland. Bij IKEA Duiven verwelkomen wij dagelijks duizenden Nederlandse en Duitse bezoekers. Samen met ongeveer 460 collega’s bieden wij onze klanten een inspirerende winkelervaring. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
· Een fulltime contract met een goed salaris. Dit wordt aangevuld met o.a. een-dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen en eventueel een bonus.
· Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
· Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit, groeit IKEA ook.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief of filmpje. Geef in je motivatiebrief of filmpje in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
· Op welke manier heb jij in het verleden (commerciële) successen behaald?
· Kun je aangeven waaruit blijkt dat je een zowel een resultaatgerichte als een People manager bent? Beschrijf jouw manier van het managen van een team.
· Op welke wijze ga jij een bijdrage leveren aan de toekomst van IKEA (en onze snel veranderende markt)?

Wij kijken uit naar je sollicitatie!