Перейти к основному содержанию

Medewerker IKEA Food: HORECA (20-24 uur)

Duiven, Гелдерланд - Изучите местоположение Ресторан, питание частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

HOU JIJ ONZE ZWEEDSE BALLEN HOOG?

WIE JIJ BENT
Word jij enthousiast van afwisselend werk, teamwork, snelheid en een glimlach voor elke klant? Wij zijn op zoek naar een medewerker IKEA Food die in eerste instantie vooral wordt ingezet in de Swedish FOOD market en de Bistro. Later zal je ook opgeleid worden voor de andere deelgebieden van IKEA Food wat je baan enorm afwisselend maakt!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor horeca en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, zoeken we voor deze functie een nieuwe collega die:
- vrolijk is en onze gasten met een grote glimlach begroet;
- energie krijgt van werken in een hectische omgeving want jij werkt vaak op de drukste momenten van de dag;
- ziet wat er moet gebeuren en makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
- op zoek is naar een baan voor 20 tot 24 uur per week en voor een langere periode (minimaal 1 jaar), waarbij je wordt ingezet op flexibele tijden en dagen. Dit kan verdeeld worden over vier dagen.
-Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
-Je bent een echte teamspeler en gastvrijheid zit in je DNA;

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker bij IKEA Food benader je onze gasten vriendelijk en serveer je heerlijke gerechten in een gastvrije omgeving waar zij graag nog eens terugkomen.
Hoe je dag er uit kan zien: Je start vandaag om 15:00 uur. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gast kan afrekenen, dat de tafels schoon blijven en dat het koffie-eiland netjes en bijgevuld blijft. Omdat ze in de spoelkeuken een uitdaging hebben om het werk op tijd af te krijgen, help je je collega’s daar nog even een handje. Als alle gasten vertrokken zijn, zorgen jullie ervoor dat de afdeling er weer tiptop uitziet voor de volgende dag.     

Bekijk de UPPVLOG van Mariska onderaan deze pagina voor een volledig beeld van de afdeling!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. Bij het restaurant, de bistro en Swedish foodmarket verrijken wij je smaakpupillen met een stukje Zweden!

Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
-Waaruit blijkt dat je gastgericht bent?
-Waarom ben jij de persoon die wie we zoeken?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!