Перейти к основному содержанию

Verkoopmedewerker Zelfbedieningsmagazijn 12 uur

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Продажи и коммерция частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

'verkoopmedewerker commercieel zelfbedieningsmagazijn (12 uur per week)

Steek jij graag je handen uit de mouwen en help je graag de klanten met het vinden van hun producten in het zelfbedieningsmagazijn.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

• Je bent flexibel inzetbaar op doordeweekse avonden, weekenddagen en vakanties, zondag beschikbaar is een pre;
• Je hebt een handson mentaliteit en houdt van aanpakken;
• Je stapt makkelijk op onze klanten af;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je hebt het vermogen makkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de klant in focus;
• Je bent oplossingsgericht en krijgt energie van uitdagingen;
• Je bent stressbestendig.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als verkoopmedewerker in het commercieel zelfbedieningsmagazijn adviseer en help je onze klanten bij het doen van hun aankopen. Je beantwoord vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt. Hoe je dag eruit kan zien: je start je dag met een kort overleg met de dagverantwoordelijke van Logistiek waarin zij het zelfbedieningsmagazijn aan Sales overdragen. Tijdens opening ben je voornamelijk bezig met het beantwoorden van klantvragen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je samen met je collega verkoopmedewerkers er ten alle tijden voor zorgt dat het zelfbedieningsmagazijn netjes en schoon is zodat het voor de klant altijd ‘easy to shop’ is. Dat betekent ook dat jij er medeverantwoordelijk voor bent dat vakken altijd op de juiste manier worden voorbereid zodat onze logistieke collega’s deze kan vullen en onze klanten hun producten snel en gemakkelijk kunnen vinden!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur €16.33, dit verdien je ook op de doordeweekse avonden na 19 uur. Van 7 tot 19 uur verdien je €10.89 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21.78. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- Een dertiende maand, onregelmatigheidstoeslagen een tegemoetkoming in de reiskosten;
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waar jouw mening telt;
- Een leuk team met enthousiaste collega’s.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

-Kun je toelichten waarom een baan waar je veel afwisseling hebt tussen klantencontact en het aanpakken (tillen en lopen) goed bij je past?
-Wat spreekt je aan in deze vacature en kan je dit toelichten?
-Welk gedeelte van deze bijbaan lijkt jou het allerleukste om te doen?Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure. We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!