Перейти к основному содержанию

Verkoopmedewerker zelfbedieningsmagazijn

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Продажи и коммерция частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Parttime: 24 uur

Ben jij die enthousiasteling met positieve instelling naar wie wij voor ons Zelfbedieningsmagazijn op zoek zijn? Zie jij de klant al van ver aankomen en help je ze graag een handje? Reageer dan snel op deze fantastische vacature bij IKEA Zwolle.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt een positieve instelling en ziet altijd mogelijkheden en kansen
-Je bent handig met computersystemen
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop
-Flexibel zijn, prioriteiten kunnen stellen en overzicht bewaren zijn onderdelen van je DNA
-De 24 uur wordt over maximaal 4 dagen verdeeld (zowel overdag als 's avonds, zowel door de week als in het weekend).
-Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek zware werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het overstapelen van zware pakketten om plaats te maken voor de vracht van de volgende dag. Tijdens het werken in ons magazijn, zal je ook flinke stukken lopen.
-Je bent in staat om op een prettige manier feedback te geven aan je collega’s en manager. Je vindt het heerlijk om mee te denken, we kijken uit naar je ideeën!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Zelfbedieningsmagazijn zorg je er samen met je collega’s voor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten waar nodig.

In het Zelfbedieningsmagazijn pakken klanten de producten zelf maar sommige hebben daarbij wat hulp van medewerkers nodig. Bij de informatiebalie stellen onze klanten allerlei vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt. Je leert in deze functie dus veel over producten uit de gehele winkel en bent altijd op zoek naar de juiste informatie voor deze specifieke klant.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Op doordeweekse dagen voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoordt zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!