Перейти к основному содержанию

Verkoopmedewerker Keukens, IKEA Delft, 12-24 uur

Делфт, Южная Голландия - Изучите местоположение Продажи и коммерция частичная занятость

Описание вакании

Lijkt het je gaaf om onze klanten goed te begeleiden in het uitzoeken van hun droomkeuken? Dan is dit jouw baan! De juiste keuken verkopen is een heel proces: inventariseren, adviseren, ontwerpen en plannen en natuurlijk de droomkeuken verkopen.

Over de baan
De afdeling Sales bij IKEA Delft bestaat uit verschillende afdelingen verspreid over twee verdiepingen. Op de afdeling Furniture Sales verkopen we vooral grotere meubelen en in de Market Hall woonaccessoires. Wij hebben op dit moment vacatures bij Furniture Sales, specifiek op de afdeling keukens voor minimaal 12 en maximaal 24 uur per week.

Over het werk dat je gaat doen
Als medewerker Sales ben je een van de belangrijkste IKEA contactpersonen voor onze klanten. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Wij hebben een prachtig 3D tekenprogramma, waarmee je met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Ruimtelijk inzicht komt daarom van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft. Je bent iemand die goed de balans weet te vinden tussen het klantgericht zijn en het uitvoeren van afdelingstaken. 

Wie ben jij?

Als medewerker Sales bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders. Daarnaast ben je;

  • klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden
  • een verkooptalent met commercieel inzicht
  • proactief en een echte aanpakker
  • een team player
  • vloeiend in het Nederlands 
  • flexibel inzetbaar, vooral s' avonds en in de weekenden
  • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
  • stressbestendig en gewend om in een hectische (retail) omgeving te werken.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met brief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Over IKEA Delft
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

 

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het wervingsproces bestaat uit 2 gesprekken en een assessment.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of WhatsAppen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.