Перейти к основному содержанию

Verkoopmedewerker Keukens 24 uur

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Продажи и коммерция частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Verkoopmedewerker keukens 24 uur

IKEA Zwolle is op zoek naar commerciële talenten die het team op de afdeling keukenverkoop komen versterken.

Wie ben jij:
Ben jij een gedreven teamspeler die op zoek is naar een baan met diversiteit? Luisteren, meedenken en adviseren geeft je energie. Samenwerken met al jouw collega's om zo onze klanten de perfecte klantervaring te laten beleven zie je helemaal zitten.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt ervaring met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
-Je bent sales gedreven en voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het behalen van successen.
-Je bent in je element wanneer je pro-actief op de winkelvloer elke klant vakkundig kan helpen en in hun behoefte kunt voorzien.
-Je kunt gestructureerd werken, bent analytisch onderlegd en in het bezit van een flinke dosis ruimtelijk inzicht.
-Je bent een allrounder die zich graag met alle facetten van de functie wil bezighouden.
-Je bent leergiering en hebt interesse om je te blijven ontwikkelingen in je werk.
-Een flexibele instelling is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om op avonden, weekenden, feestdagen en vakanties te werken.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als verkoopmedewerker 24 uur op de keukenafdeling adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag eruit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Door de juiste vragen te stellen, inventariseer je de wens van de klant. Hierdoor kun je gericht adviseren en de klant helpen met het maken van de juiste keuzes in stijl en indeling. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij vervolgens een tekening in het keukenplanprogramma.
Je volgende klant is een keukenplanservice op afspraak. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Je bent klaar met je afspraken en gaat nog even lekker de winkelvloer op waar je een babbeltje maakt met de klanten en ze helpt aan hetgeen waar ze naar opzoek zijn. Of het nou een kraan is of een inbouwoven, jij haalt je kick uit het voorzien in de wensen van deze klanten. Aan het einde van de dag zorg je er samen met je collega’s voor dat de afdeling er opgeruimd en netjes uitziet.

ONS TEAM BINNEN IKEA

IKEA Zwolle is de nieuwste store binnen IKEA Nederland. IKEA Zwolle bestaat nu meer dan vijf jaar en heeft ondertussen ruim 250 collega's. Met alle collega's hebben we iedere dag als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Wat kan je van onze verwachten als je onze nieuwe collega wordt
Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt; Wij biedt jou een gedegen opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waarom ben jij de nieuwe IKEA Ambassadeur voor de keuken afdeling?
- Waaruit blijkt dat jij je kan inspelen op de verschillende behoeftes van de klant??
- Waaruit blijkt jouw toegevoegde waarde in het team?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!