Перейти к основному содержанию

Staffplanner 32 uur

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Люди и управление персоналом полная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Ben jij de analytische collega die goed is in organiseren en plannen? Heb je gevoel voor people and culture en weet je relaties op te bouwen met diverse interne stakeholders? Ons Human Resourses team zoekt een specialist die nauwkeurig kan werken.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 

Je hebt Hbo werk- en denkniveau affiniteit met HR;
Je bent communicatief zeer vaardig en in staat om op verschillende niveaus als sparringpartner op te treden; 
Je bent een inspirerend, bruisend en ondernemend persoon en bent je bent gemakkelijke benaderbaar en feedback is natuurlijk voor je
Je hebt een passie voor het optimaliseren van de personeelsplanning en je laat je daarbij inspireren door focus op medewerkers en de organisatiedoelen;
Je hebt cijfermatig inzicht, en hebt affiniteit met computersystemen;
Je bent in staat om analyses op te leveren en problemen te signaleren; 
Je houdt van werken in een hectische en constant veranderende omgeving; 
Je bent in staat om secuur werk af te leveren binnen de gestelde deadline

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als Staff-planner ben je verantwoordelijk voor de vertaalslag van de forecast naar een correcte planning op afdelingsniveau. In deze functie werk je nauw samen met jouw collega planner en de leidinggevenden van alle afdelingen. Met de Controller denk je mee over de juiste planning per afdeling. Gezamenlijk werken jullie aan het verbeteren van het planningsproces.

Naast dat jij de planning van verschillende afdelingen oplevert, ben je de sparringpartner van teammanagers om zodoende tot een betere afstemming tussen klant, medewerkers en organisatie te komen. Je draagt bij in werkoverleggen waar je samen met het betreffende team de teambeschikbaarheid bespreekt. Je doet dit vanuit gegronde analyses waarmee jij in staat bent om het belang aan alle betrokkenen uit te leggen. Je bent een adviseur voor het MT als het gaat om lange termijn strategische keuzes in de contractmix van de afdelingen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. 

IKEA Zwolle is een van de jongste vestiging van IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Zwolle komen dagelijks gemiddeld 3.000 bezoekers. Samen met ruim 320 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten: 
Markconform salaris in functieschaal 8; salaris vanaf 2.111,07 euro op basis van fulltime (obv 38-uur) exclusief vakantiegeld, dertiende maand en bonusregeling
Een leuk team en enthousiaste collega’s; 
Ruimte voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling; 
Interne opleidingen en begeleiding; 
Een passend salaris met leuke extra’s als een dertiende maand en personeelskorting.

Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is het

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo). 

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen: 

- Op welk gebied zou je je (met onze hulp) verder willen ontwikkelen? 
- Waarom denk je dat je goed bij deze rol past? 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het afnemen van een PI. Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wij kijken uit naar je sollicitatie!