Перейти к основному содержанию

Shopkeeper (Avdelningschef), IKEA Stockholm Gallerian

Стокгольм, Stockholm County - Изучите местоположение Управление полная занятость

Описание ваканииPå IKEA vill vi utforska nya sätt att möta våra kunder. Vi vill komma närmre och finnas där människor är; lever, bor och arbetar, när de behöver oss och på det sätt de vill möta oss. Därför öppnar vi snart, första gången i Sverige, en helt ny typ av butiksformat.  Vårt nya cityvaruhus på Gallerian i Stockholm kommer att bjuda på en helt ny typ av upplevelse för kunder, besökare och turister i de mest centrala delarna av huvudstaden.  

Vår vision är att i Stockholm City - skapa en inspirerande mötesplats där vi kan dela med oss av vår kunskap om livet hemma. Vi vill möta människors drömmar genom att vara oförutsägbara, modiga och unika. Framför allt vill vi inspirera och göra det lättare för fler att leva mer hållbart. Läs mer om vår nya citybutik på; www.ikea.se/stockholm 

Nu söker vi efter flera Shopkeepers som vill vara med och bygga något nytt och som vill skapa ett kundmöte i världsklass! Och Shopkeeper kallar vi den person som är chef för en avdelning. Shopkeepern är ansvarig för sin del av försäljningen och du leder arbetet och motiverar din personal. På andra företag heter positionen kanske Avdelningschef eller Butikschef, men vi använder oss av ordet Shopkeeper då det funkar både här i Sverige samt i över 40 andra länder där vi har varuhus. Så är du trygg i ditt ledarskap och vill leda & utveckla våra medarbetare och vår business framåt? Då kan detta vara något för dig!

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Du har säkert förstått att vi vill skapa ett bättre IKEA! Och det vi kan lova dig att dina dagar på vårt cityvaruhus kommer vara fyllda med högt tempo och variation. I din roll som Shopkeeper kommer du ha ansvar för ett eget affärsområde och din butik kan innefatta flertalet produktområden. Vi söker 5 nya Shopkeepers till cityvaruhuset och uppdragen kommer se lite olika ut.

Två Shopkeepers kommer att jobba med de produktområden som kräver en längre kontakt med kund så som köks- eller garderobsplanering.

Två Shopkeepers kommer att jobba med de produktområden som säljs genom kortare kundmöten, men framförallt genom inspirerande varulägg som t.ex. belysning och textilier. Här behöver du säkra att varan alltid finns i lager för kunden att ta med hem på en gång.

En Shopkeeper kommer att ha mycket fokus på årets säsonger och säkra att vi inspirerar och möter kunden där kunden är i livet just nu så som jul, påsk och skolstart. Året på IKEA har många fler säsonger än så. Förhoppningsvis kan du även hjälpa oss att hitta nya!

Shopkeeper-uppdragen ser lite olika ut men flera saker har de gemensamt:
• Här ska du äga din butik och ditt affärsområde men samtidigt älskar du att jobba tillsammans
• Du ansvarar för försäljningen och säkrar att kunden blir inspirerad och kan handla på ett enkelt sätt
• Du behöver vara lyhörd inför kunden och dina medarbetare. Målet är att du inspirerar dina medarbetare att alltid överträffa kundens förväntningar
• Tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för helheten i Gallerian genom nära samarbete och flexibilitet
• Du kommer ha direkt personalansvar för medarbetare och du kommer lägga stort fokus på kompetensutveckling
• Självklart delar du IKEAs värderingar, har erfarenhet inom ledarskap samt en stark kommunikativ förmåga

Mycket mer än så här vet vi inte, men å andra sidan så ger detta möjligheter till att testa nya idéer, lära av misstag, fira framgång och dela med sig av kunskaper till övriga IKEA. Vi hoppas att du med ditt engagemang och erfarenhet vill vara med och bygga upp denna roll och göra den till din.

OM DETTA ARBETSOMRÅDE

Tjänsterna som Shopkeeper är tillsvidareanställningar på heltid med start i början av 2022. Vi har som krav att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi kommer öppna cityvaruhuset under sommaren 2022 och vi kommer arbeta utifrån verksamhetens behov, vilket innebär arbete både dag och kvällstid samt helger mellan Gallerians öppettider; https://www.gallerian.se/oppettider/. Du rapporterar till Commercial Manager.

På IKEA har vi förmåner i form av personalrabatt, friskvårdsbidrag, hälsokonto samt bonusprogram för alla våra anställda. Men erbjudandet som IKEA framför allt erbjuder dig är en arbetsplats där det finns en stark tro på dig som medarbetare. Vi är en arbetsplats där det finns olika sätt att växa på. Du uppmuntras att prova på olika arbetsroller, testa olika funktioner och till och med flytta utomlands (om du vill). Ditt mål, din väg och hur du kommer dit är upp till dig. För när våra medarbetare växer, växer också IKEA!

ANSÖK NU!

Ansök genom vår hemsida där du skickar in ditt CV och personliga brev. Vi vill att du i ditt personliga brev motiverar vad just du kommer bidra med.

All kommunikation från oss sker via email så vi ber dig att hålla uppsikt i din mailkorg, även din skräpkorg då våra mail ibland hamnar där. 

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är söndag den 12 december 2021.

QUESTIONS & SUPPORT?!

Har du frågor om tjänsten eller IKEA Gallerian? 
Välkommen att vända dig till Anna Westberg, People & Culture Manager, anna.westberg@ingka.ikea.com  

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller behöver teknisk support? 
Välkommen att kontakta Sophia Rosander, Recruitment & Selection Specialist, sophia.rosander@ingka.ikea.com