Перейти к основному содержанию

Receptiemedewerker (12 uur)

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Сервисы частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je naast je studie een leuke diverse baan, waarin je flink wat administratieve taken hebt, graag bezig bent en de puntjes op de i belangrijk vindt? Dan is dit wat je zoekt! Bij IKEA Zwolle zijn we op zoek naar een Business Support medewerker voor 12 uur.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je kan goed zelfstandig en in je eentje werken, bent stressbestendig en kan
omgaan met druk (je bent ons visitekaartje)
- Jij beschikt over Mbo4 werk- en denkniveau.
- Je hebt aantoonbare ervaring met administratieve/balie werkzaamheden;
- Je bent flexibel beschikbaar in de avonden, de weekenden en de schoolvakanties;
Starttijden maandag-vrijdag liggen tussen 15 en 17 uur. Op zaterdag kan dit 5.45
uur zijn en op zondag 7.45. Eigen vervoer is een must
- hebt verstand van computers en kan werken met de Office-programma’s;
- Je vindt het leuk om met verschillende partijen te communiceren.
- Je hebt geen vakantieplannen voor week 31/32 en 33.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Je werkplek is de receptie van IKEA Zwolle en bent tijdens jouw dienst de schakel tussen diverse collega’s. Je bent communicatief vaardig, pakt snel de telefoon en vindt het leuk om met veel verschillende mensen in contact te staan. Ook verricht je vele administratieve werkzaamheden, zoals het controleren van urenstaten, het invoeren van declaraties en het verwerken van financiële mutaties. Daarnaast vind je het leuk om in stressvolle situaties te opereren en raak jij niet van slag als alles tegelijk komt: telefoon, bezoekersregistratie, bhv-beheer, contact met beveiliging, omroepen van mededelingen in de winkel, etc.
Jij ben 12 uur in de week beschikbaar (doordeweeks en in het weekend) Uitzondering: feestdagen en in de vakanties zul je ook overdag diensten draaien. Daarom is dit echt een bijbaan voor naast studie of een andere job.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en hebben een sterke cultuur met duidelijke waarden en een passie voor hoe mensen thuis leven. Onze visie? Een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen creëren. ?Elke IKEA store is een organisatie op zich.

Bij ons werken ongeveer 250 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat IKEA Zwolle de duurzaamste vestiging van Nederland is. Ook zijn wij de snelst groeiende vestiging in de wereld.

De afdeling Business Support verzorgt allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden voor verschillende afdelingen. Daarnaast bemannen de medewerkers Business Support de receptie van IKEA Zwolle, waar het personeel binnenkomt en gasten worden ontvangen. Je bent dus het visitekaartje van onze unit achter de schermen.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Salaris schaal 7, met daar bovenop toeslagen t/m 200% en leuke extraatjes zoals een dertiende maand, gratis gebruik van het openbaar vervoer & personeelskorting;
- gebruik van diverse interne opleidingen en cursussen;
- een rooster via de app vier weken van te voren;
- de leukste collega’s;
- een informele, open werksfeer waar jouw mening telt. Hierover vertellen we je nog meer op IKEA.nl/werkenbij.


Zeg jij IKE-JA? Solliciteer nu!
Druk op de knop solliciteren, upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Wat lijkt jou leuk aan het werken bij de receptie?
- Hoe houd jij je hoofd koel in stressvolle situaties?
- Welk talent breng jij mee?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer te openen