Перейти к основному содержанию

Orderpicker (20-28 uur)

Бреда, Северный Брабант - Изучите местоположение Логистика частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

De afdeling Logistiek binnen IKEA is verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk aankoopproces van de klant. De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen. Als medewerker Logistiek met focus op picking zorg je naast het aanvullen van de winkel ook voor het verzamelen van de producten die een klant heeft besteld. Uiteraard zorg je ervoor dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt, met elke stap die je zet, zet je de wensen van de klant voorop.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je bent 24 of 28 uur beschikbaar voor verschillende diensten, die voornamelijk ingepland worden vanaf 10.00 uur tot 21.30 uur, ook in het weekend en op feestdagen. Met af en toe de mogelijkheid tot een vroege of late dienst mits de planning dit vraagt.
- Je rooster krijg je 4 weken van tevoren via de app, dus je weet precies waar je aan toe bent.
- Je kan zelfstandig werken, houdt een goed overzicht over de verschillende taken, kunt makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en bent stressbestendig.
- Je hebt ervaring met fysiek zwaar werk, bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden.
- Je bent punctueel en houdt ervan jezelf uit te dagen tot steeds betere prestaties.
- Je vindt het belangrijk om de dingen goed en secuur uit te voeren.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Na 10 uur zijn de logistieke werkzaamheden gericht op het pickingproces; het is jouw taak om de bestelling voor de klant in onze winkel te verzamelen. Je weet dat hier een bepaalde tijd voor staat en het is een sport voor je om dit te halen. Een collega vraagt of je hem even kan helpen met het pakken van een zware kast, dat doe je gelijk. Je weet dat de baan fysiek zwaar kan zijn en een volgende keer heb je zijn hulp misschien wel nodig. Tijdens de pauze van je collega die de verzamelde orders controleert en deze klaar zet voor transport, neem je zijn werkzaamheden over. Dit is namelijk ook een onderdeel van jouw baan. Je kijkt de order nauwkeurig na en ziet dat er iets mist. Gelijk zorg je ervoor dat het artikel alsnog gebracht wordt, de transporteur wil je niet laten wachten. De producten moeten nu eenmaal op tijd bij de klant zijn. Je werkt snel en efficiënt maar altijd veilig, samen met je collega’s. Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA en heb je je zo goed ontwikkelt, dat je de kans krijgt om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Breda werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. In Breda combineren we onze Zweedse cultuur met Brabantse gastvrijheid. Samen met onze collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2003!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Enthousiaste collega’s
-Een open, informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
-Ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook
-We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
-Dertiende maand
-Personeelskorting (na je proeftijd)
-Eigen pensioenfonds
-Je rooster krijg je 4 weken van tevoren via de app, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en stuur een motivatie brief mee (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina)

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!