Перейти к основному содержанию

Horeca Medewerker Service met ambitie (33 uur)

Бреда, Северный Брабант - Изучите местоположение Ресторан, питание частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Ben jij klantvriendelijk, sta je stevig in je schoenen en kan je goed overzicht bewaren? Spreken afwisselend werk, teamwork, snelheid en een glimlach voor elke klant je aan? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Je bent een echte aanpakker en doorzetter en gastvrijheid zit in je DNA;
- Je bent, zelfstandig, een echt organisatietalent en je kan goed overzicht bewaren
- Je hebt HORECA ervaring waarin je ook al wat verantwoordelijkheden hebt genomen
- Je bent flexibel; je werktijden variëren van 7 tot 22 uur, ook in het weekend.
- Je wil jezelf ontwikkelen en uiteindelijk doorgroeien naar een leidinggevende functie.
- Je bent beschikbaar in de maanden Juli & Augustus.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als collega bij IKEA Food benader je onze gasten vriendelijk en in een gastvrije omgeving waar zij graag terugkomen.

Als je start op de afdeling zul je eerst kennismaken met de verschillende disciplines van de FOOD afdeling. Dat betekent dat je diensten zal draaien in zowel het klantenrestaurant als het personeelsrestaurant. Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je begint vandaag om 8.00 uur en start deze dag met het voorbereiden van het restaurant voor de 3000 klanten die die dag komen. Zodra het restaurant open gaat neem je plaats achter de kassa om te zorgen dat de gasten zo snel mogelijk hun maaltijd kunnen afrekenen en plaats kunnen nemen in het restaurant. In de middag na je lunch ben je verantwoordelijk voor het welkom heten van de gasten en zorg je dat de tafels schoon zijn en de koffiemachines bijgevuld. Je sluit de dag gezellig af in de spoelkeuken met je team. We verwachten dat je het voortouw neemt in je eigen ontwikkeling, als je zelf initiatief toont en laat zien dat je in ons team past zul je de kans krijgen om steeds meer verantwoordelijkheden te dragen om zo een steeds grotere bijdrage te kunnen leveren op de afdeling.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Breda combineren we onze Zweedse cultuur met Brabantse gastvrijheid. Met 450 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2003!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een leuk team met enthousiaste collega’s;
- Een goed uurloon met leuke extra’s als onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting;
- Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
- Gratis naar je werk reizen met het openbaar vervoer.
- Een contract voor een jaar.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
- Waarom verwacht je dat IKEA en jij een goede match zullen zijn?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij IKEA Food?
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!