Перейти к основному содержанию

Medewerker Customer Relations "Smaland", IKEA Delft, 24 uur/week

Делфт, Южная Голландия - Изучите местоположение Клиентский сервис частичная занятость

Описание вакании

Wat ga je doen?
IKEA Delft zoekt nieuwe collega's om het Customer Relations team te versterken. Op dit moment zoeken wij nieuwe collega’s voor de afdelingen "Smaland" (speelruimte onder toezicht voor kinderen) en Greeter binnen ons Shopping Experience team voor 24 uur in de week.

Wil je weten wat werken bij  Smaland bij IKEA Delft eigenlijk inhoudt? Bekijk de video waarin onze collega Willemijn haar ervaring deelt: https://www.youtube.com/watch?v=NHhj2mWEujY&ab_channel=MedewerkersIKEADelft

Wat ga je doen?
Met jouw servicegerichte instelling blijf jij altijd vriendelijk en weet jij de verwachtingen van klanten te overtreffen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Je werkt als Greeter of in "Smaland". Als Greeter heb je direct contact met onze klanten en heet je hen welkom in de winkel en beantwoord je eventuele vragen. In "Smaland", waar klanten hun kinderen (onze toekomstige klanten) kunnen laten spelen tijdens het winkelen, werk jij met passie en plezier met de kinderen.
 • Tijdens de schoolvakanties worden extra activiteiten, zoals knutselen en speurtochten, georganiseerd voor de kinderen. Hier zal je ook een deel van uitmaken.
 • Zodra je bent ingewerkt op je eigen afdeling, wordt je opgeleid om op andere afdelingen van Customer Relations te werken. Zo kunnen we de wachttijden verminderen en klantverwachtingen overtreffen.

Wie ben jij?
Jij bent klantgericht en een echte aanpakker, die zich elke dag tot het uiterste wil inzetten om onze klanten een geweldige winkelervaring te bezorgen. Als medewerker Customer Relations bij IKEA Delft moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Daarnaast vind je het geen probleem om fysiek werk te verrichten. Verder ben je:

 • een team player die het leuk vindt om met kinderen te werken
 • communicatief sterk en benadert klanten pro-actief
 • vloeiend in het Nederlands en beheerst de Engelse taal goed
 • flexibel inzetbaar, ook s' avonds en in de weekenden. Tijdens de vakantieperiodes zien we graag dat je bereid bent om extra te werken
 • initiatiefrijk, zelfstandig en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
 • stressbestendig en gewend om in een hectische (retail) omgeving te werken.
 • welwillend om in te vallen op een andere afdeling als het nodig is.

Wat kun je van IKEA Delft verwachten?
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Je krijgt een jaarcontract aangeboden, met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
 • Pensioen regeling
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als onderdeel van de sollicitatie procedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

VOG
Een vereiste voor het werken in Smaland is het hebben van een Verklaring Omtrent Goed gedrag. Na een succesvol 1e gesprek zal deze moeten worden aangevraagd.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Wij zijn op zoek naar medewerkers die 24 uur per week willen werken. Je wordt ingepland in shift. Doordeweeks tussen 08.00 en 21.15 uur ’s avonds, op zaterdag tussen 09.00 - 21.15 uur en op zondag tussen 09.00 - 18.15 uur. Verwacht dat je veel ingeroosterd wordt doordeweeks, maar ook in het weekend. Je mag 1 vaste dag opgeven tussen maandag en donderdag waarop je nooit ingepland kunt worden en je krijgt 4 weken van te voren je rooster.