Перейти к основному содержанию

HR Generalist, focus area Recruitment, IKEA Delft, full-time

Делфт, Южная Голландия - Изучите местоположение Люди и управление персоналом полная занятость

Описание вакании

Wat ga je doen?

Houd jij ervan om in een snel bewegende en dynamische omgeving te werken? Heb je een passie voor recruitment en werk je graag in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling HR bestaat uit een team van 13 collega's, samen ondersteunen we de managers en medewerkers op alle vlakken van HR. Daarnaast heeft iedere collega een eigen specialisme.

Op dit moment, zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een collega met een expertise in Recruitment. De functie is in ieder geval beschikbaar voor één jaar. In deze rol ben je, naast de verantwoordelijkheden als HR Generalist, verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces. Je focus ligt op het werven en selecteren van nieuw personeel voor de winkel. Van employer branding en het opstellen van een vacaturetekst tot het voeren van selectiegesprekken en het beheren van de talentpool. Samen met je andere recruitment collega adviseer je de winkel op het gebied van recruitment en employer branding.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar iemand met een passie voor het recruitment vak en ervaring binnen HR. Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve eigenschappen, we benaderen de kandidaten, onze medewerkers en managers graag persoonlijk;
  • ervaring in het opbouwen van een netwerk zowel intern als extern;
  • ervaring in de omgang met vertrouwelijke informatie;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • kan je zowel zelfstandig, als in een team goed functioneren, snel schakelen tussen werkzaamheden en zoek je graag de samenwerking met je collega’s op;
  • een flexibele inzetbaarheid; de werktijden zijn voornamelijk doordeweeks en overdag, maar de HR afdeling is ook op zaterdag open en daarom werk je één keer in de acht à twaalf weken op zaterdag
  • een hands-on mentaliteit, je bent proactief en je vindt het geen probleem om op drukke momenten onze collega’s in de winkel op de vloer te ondersteunen  

Over IKEA Delft
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het wervingsproces bestaat uit 2 gesprekken en een assessment.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of WhatsAppen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.