Перейти к основному содержанию

HR Adviseur

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Люди и управление персоналом полная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Voor IKEA Zwolle zijn wij op zoek naar een HR adviseur (bij IKEA noemen wij dat People & Culture generalist).

WIE JE BENT
Ben jij een talent op het gebied van Human Resources? Geloof jij er in dat onze medewerkers onmisbaar zijn voor een unieke klantbeleving? Vind jij het belangrijk om in een veranderlijke omgeving te werken waarin jij anderen motiveert en ondersteunt in vooruitgang? Dan word jij vast enthousiast over de onderstaande vacature!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• Je bent een inspirerend en ondernemend persoon en hebt een heldere visie op HR. Je bent makkelijk benaderbaar en het geven en ontvangen van feedback is natuurlijk voor je.
• Je bent in staat om in een snel veranderende omgeving te opereren. Je bent gewend om snel te schakelen maar tegelijkertijd zorg je voor kwaliteit door de juiste vragen te stellen.
• Je bent in staat om mensen te verbinden en motiveren en streeft naar continue ontwikkeling van al je collega’s.
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt over een achtergrond in Human Resources (werkervaring en opleiding).
• Je hebt minimaal 1 jaar operationele werkervaring als HR adviseur

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als HR-adviseur ben jij het aanspreekpunt op het gebied van human resources en een essentiële adviespartner van het management, specialisten en teammanagers. Deze functie is een mooie opstap naar je volgende uitdaging: De people&Culture Manager.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: je start je dag met een spontaan gesprek met één van de teamleiders. Hij heeft onlangs een aantal nieuwe teamleden gekregen en wil graag met je overleggen. Samen bespreken jullie hoe het gaat met alle teamleden. Zijn er nog bijzonderheden waarin HR-advies kan geven/moet handelen? Welke mutaties moeten nog ingevoerd worden? Vervolgens neem je de motivatiebrief en het cv door van een potentieel nieuwe medewerker waar je zo een sollicitatiegesprek mee hebt. Na de lunch heb je een overleg met de HR-manager om te kijken hoe we het verzuimproces kunnen aanscherpen. Aan het einde van de middag heb je een overleg met het cluster Logistiek over een aanpassing van processen en de gevolgen van deze verandering voor de afdeling, hiervoor bereid je alvast de input vanuit HR voor.

SAMEN ALS EEN TEAM

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Zwolle is de nieuwste winkel van Nederland! In bijna zes jaar tijd vernieuwen en verbeteren meer dan 320 medewerkers voortdurend onze manier van werken, met geweldige resultaten! Dit doen we samen, waarbij we onze klanten altijd scherp houden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
• We zijn trots op onze informele en inspirerende werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.
• Een contract van 32-36 uur per week met een salaris van €2600-€3200 obv 38 uur, afhankelijk van je ervaring. Schaal 10 conform de cao van IKEA, aangevuld met o.a. een dertiende maand en andere extra’s.
• Oneindig veel ontwikkelingsmogelijkheden: als jij groeit doet IKEA dat ook.
• Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen ons leiderschapsprogramma.
• Leuke collega’s en een groep teammanagers die zich verder willen ontwikkelen met jouw hulp.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
• Kan je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
• Op welke vlakken zou jij je nog kunnen verbeteren?


Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!