Перейти к основному содержанию

Fulltime Verkoopmedewerker

Зволле, Оверайссел - Изучите местоположение Продажи и коммерция полная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

Sales Medewerker met doorgroeimogelijkheden 34 uur

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent leergierig, analytisch sterk en je hebt de ambitie en capaciteiten om op termijn door te groeien binnen IKEA. We helpen je graag jezelf te ontwikkelen om dit mogelijk te maken, uiteraard zie jijzelf ook groeimogelijkheden en pak je deze proactief op;
- Je hebt ervaring met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving;
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop;
-Flexibel zijn, prioriteiten kunnen stellen en overzicht bewaren zijn onderdelen van
je DNA. Woensdag beschikbaar is een pre;
-Je bent bereid en in staat om ook op avonden en avonden te werken; De 34 uur worden over 5 dagen verdeeld (zowel overdag als in het weekend.
-Je bent mondig en gaat graag pro-actief in gesprek met de klant
-Je bent in staat om op een prettige manier feedback te geven aan je collega’s en manager. Je vindt het prettig om mee te denken. We kijken uit naar je ideeën!
- Je bent ambitieus en wil graag investeren in je toekomst bij IKEA

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: je start om met het controleren van de voorraden, zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Je bouwt een vak zodat klanten een bepaald product nog beter kunnen vinden. Ondertussen help je klanten met allerlei vragen. Na de gezellige lunch met je collega’s controleer je de beprijzing en ga verder met het helpen van klanten. Je bent dus heel de dag in de weer met onze klanten en producten. Deze functie kan fysiek best zwaar zijn

SAMEN ALS EEN TEAM

IKEA Zwolle is de nieuwste store binnen IKEA Nederland. IKEA Zwolle bestaat nu meer dan vijf jaar en heeft ondertussen ruim 320 collega's. Met alle collega's hebben we iedere dag als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Interessante extra’s zoals een dertiende maand, personeelskorting en onregelmatigheidstoeslag.
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
-Volop doorgroeimogelijkheden!
-Vier weken van te voren je rooster via de speciale app.Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

-Wat heb je IKEA te bieden?
-Wat spreekt jou aan in deze vacature?
-Hoe ziet jij je toekomst bij IKEA


Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!