Перейти к основному содержанию

Collaborateur Vente Markethall - Medewerker Verkoop Markthal

Андерлехт, Bruxelles-Capitale - Изучите местоположение Продажи и коммерция частичная занятость

Описание вакании

WIE JE BENT

IKEA Anderlecht zoekt medewerkers Verkoop - Markthal voor 3 maanden bepaalde duur contract.

Het is essentieel om goed Frans en Nederlands/Engels te spreken voor deze functie.

Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Je informeert onze klanten over producten en productvoordelen;


• Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft.
• Je stelt de beleving van de klant centraal tijdens het verkoopgesprek;
• Je houdt jouw afdeling netjes en zorgt ervoor dat alle producten steeds aantrekkelijk gepresenteerd zijn

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Je begroet de klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. Je maakt hen wegwijs in de hele winkel.

Je plaatst en onderhoudt alle nodige productcommunicatie (prijs, locatie,…) zodat de klant vlot kan winkelen.

OVER DIT WERKGEBIED

Wij zijn diegenen die onze klanten ontmoeten – in onze winkels, online, via onze catalogus en daarbuiten. We hebben kennis van het IKEA assortiment, lokale markten en klantenbehoeften. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren. Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept – een concept dat miljoenen klanten helpt om een beter dagelijks leven te creëren!

APPLY NOW!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra – legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer. Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.